Stories
Profile
Mates
♥Zaty's Story♥

The Maker

A Cute Girl Made This
Copyright ♥Zaty's Story♥© 21 December 2012
Best view in Google Chrome
.



Aiman Faiz

Sunday, 26 February 2012 | 15:46 | 2 Love(s) ♥

Hye , assalamualaikum :)
Hello reader(s) !! :) asal zaty buad title 'Aiman Faiz' ? haa . nak tawu ? teruskan reading . if tanak boleh angkay kaki dan pergi dari blog ini . thank you ;)


haa , kenal x ? tak kenal dduk diam-2 ;) heee ~ kitorang kawan dari form 2 . tapi just kawan gitu je la . ta rapat pown ~ 3 tahun same kelas n taun niyh dye pindah . zaty ta pasti dye sch mrsm or teknik . then semalam kol 1.30 pagi dye call . mase tuh zaty ta tido lagi n baru lepas on9 , tengah2 lepak atas katil tetibe ade orang call . memang no ta dikenali . then angkat jew lah . suare laki , zaty tnye lah sape , dye ckap aiman faiz  . memang zaty pelik lah kan  tetibe dye call , sbelum ni mane pernah dye call . paztu kitorang borak-2 lah bla bla bla . dye dalam dorm , bising giler kowt dengan suare kwn2 dye , Aiman cakap suare zaty lain . padahal suare dye yg lain . garau semacam . haha XD dye cakap kalau buat reunion zaty nak pergi tak . mestilah nak okeyh :D okeyh laa . ~  sampai sini post kali niyh ~ :) bubye , Assalamualaikum :)



EXAM DAH DEKAT , SO KEPADA RAKAN-2 SEPERJUANGAN , EXPECIALLY FOR STUDENTS 4 SC 1 . GOOD LUCK YEAH :) DO THE BEST . #WALAUPUN HANYA SEKADAR UJIAN BULANAN ;) HEWHEW <3