Stories
Profile
Mates
♥Zaty's Story♥

The Maker

A Cute Girl Made This
Copyright ♥Zaty's Story♥© 21 December 2012
Best view in Google Chrome
.



untitled

Saturday, 25 February 2012 | 13:57 | 7 Love(s) ♥

Hye assalamualaikum readers . How are you ? Start dr hari ni , zaty gune panggilan name okeyh . so , jgan pelik -,- memey dah terbiase pnggl name . Tq . :)

**********************************************************************************************************************************
Zaty tatau lah nak story ape . semakin hari semakin kureng idea nak meng-up-to-date ini blog . huhu . semakin hari zaty semakin busy , lazy , tension with homeworks *tapi dah x sebanyak dulu , cepat naik angin . huh ! what's going on me ha ?!! what the ~

exam dah dekat , oh my oh my . 2 minggu lagi . revision ta buad lagi , ape nak jadi niyh . oh no -,- zaty risau sejarah , bio , kimia , fizik , etc . oh my . macam mane niyh ~ seriously takut . >.< erm , dah masuk kelas tuh , kene la study hard banyak , tp , zaty ade buad ? main-2 jew banyak . heh -.-'' 

hubungan zaty n zedha natwa da ta rapat mcam dulu . termasuklah nadia , dengan hidayah oke lagi . but nadia tak . kenape ngn kitorang niyh , zaty pown tatau lah ape punce nyer , tegur-2 pown da jarang . bukan jarang , seminggu ta tegur tuh memang dah perkare biase . hmm . :(

dalam kelas , syud , zulfa , zatul , zahin and nina yg ceriakan hari zaty . bile zaty badmood , dorang wat zaty senyum + ketawe balik . dekat koop pulak , ummi and hidayah yg teman zaty . Thanks korang . Love all my friends :')