Stories
Profile
Mates
♥Zaty's Story♥

The Maker

A Cute Girl Made This
Copyright ♥Zaty's Story♥© 21 December 2012
Best view in Google Chrome
.



Kursus ketua patrol

Sunday, 25 March 2012 | 20:12 | 0 Love(s) ♥




hey hey :) hari niyh zaty baru balik dari kursus ketua patrol . hmm , dekat smk bandar sungai buaya . 2 hari 1 malam ( 24-25 mac 2012 ) best tuh memang lah best , tapi agak penat sebab kena buat kerja-kerja dapur . alahai ~ dah la dekat rumah zaty ta pernah pown tolong-II umi dekat dapur . tibe-II dekat sane kene buat . memang terkial-II lah buad kerja . hehe ;) 

okeyh , pagi-II pukul 7.15 mak ummi@rachael dah datang umah zaty sebab nak jemput zaty , hehe , tumpang sat sebab parents zaty tade :) then kitorang pergi sch smk syed mashor same-II . then dah sampai sane , ramai dah yang dah berkumpul , but cikgu ta sampai lagi , so watlek jew lah :D then lepak-II cikgu sampai . wow ~ excited niyh hehe ;)

then cikgu suruh diorang beratur , saya tak payah oke , saya bukan peserta . hehe ;) saya cuma helpers . helpers pown best okey , banyak lepak , but penat T.T so dorang beratur , zaty duduk dengan cikgu , dengar cikgu bagi ceramah , alah macam ta biasa . hehe . yang paling ta boleh belh cikgu cakap ''jangan mintak apa yang tak ada'' okeyh , saya ngerti itu . :)

dalam pukul 8.15 a.m. cam tu bas sampai . so naikkan barang-II kem . then gerak ke smkbsb . zaty ta dapat duduk sebab dah full , so kena berdiri , then ade lah budak-2 form 2 ni pergi snap gambar senyap-II . k sakit hati -,- sengal je budak-II tuh . nak je siku diorang . haha . xD oke , sampai sane dalam pukul 9.30 rasenyer . ahaha . tah la . agak-2 aje :)

dah sampai sch smkbsb , buat pendaftaran then pergi kelas ,sebab tidur dalam kelas bukan dalam khemah . alhamdulillah selesa , ta sempit . haha . kfine -,- da kemas ape semua peserta kena berkumpul , then helpers me and mawar kena pergi tempat masak tuh , kena potong sayur , ayam , siang ikan  . haha . ni yang lemah ni kena siang-2 haduii tau lah orang ta pernah buat sebelum ni . tapi zaty ta siang pown . mawar yang siang , zaty just kelar ikan selar tuh . hewhew . k ni 1st time pegang ikan , jangan gelak (-_-'') hmm , then masa buang lemak ayam tuh yang best , hehe . baling-II air bekas ayam tuh , haihh habis baju bau ayam ~ ayam ayam ~ haha xD then malam tuh pulak kitorang (helpers) buad bbq . hehe . untuk kita-II aje :) haha . malam yang penuh peristiwa . ececeh . tapi memang best la borak-II kongsi-II cerita . sampai pukul 3 pagi kitorang lepak , tapi tak lah sume . just me , mawar , khairul , anyal , n abg nazri , :)

then pagi ahad dah bgn pukul 5 pagi . paztu sambung tidur balik sampai pukul 6.45 . haha . subuh gajah la jawabnyer . hehe ;) then pergi usya peserta buat istiadat bendera . dah puas usya , g makan . haha . good ~ then tade ape dah nak dibuad . borak-2 snap pic and tidur . haha . sakit belakang tidur dekat pondok tuh . hewhew . :)

panjang pulak membebel ~ okeoke . enjoy the pic ^^,

me with ummi :)

bbq time



mawar buad muke -,-

kami just kawan :) jangan fikir lain ^^,

mengintai ~ 
 okeyh , nak tgk lagi klik sini okeyh ~ trimas :D bubyee . salam ^^,
ZATY