Stories
Profile
Mates
♥Zaty's Story♥

The Maker

A Cute Girl Made This
Copyright ♥Zaty's Story♥© 21 December 2012
Best view in Google Chrome
.



Lelaki -_-''

Friday, 16 March 2012 | 17:00 | 4 Love(s) ♥



Haiihh kaum yang bername lelaki , semua same kan ? hmm . tapi tak semua ~ maaf lah nak cakap ... semua laki yang zaty kenal , mesti ade je yang ta kena --' then , ade je yang nak mainkan perasaan , err~ perlu kew ?!!


pic kat atas niyh tade kaitan okeyh :) tq . hmm , kadang-2 laki niyh mulut manis jew . mulut cakap lain , hati cakap lain . tapi perempuan pown ade jugak kan ~ kirenyer same jew laa ~ memang hidup kite ni rase bosan kalau tade kawan kan ~ bagi zaty , zaty ramai kawan laki daripada kawan perempuan ~ Zaty niyh lak jenis yang suke melayan . Bak kate orang tuh ... huhu . tapi kene pandai jage batas jugak kan ? hmm , memang zaty tanak couple until finish SPM , tapi ... hmm , entah la , takan nak citer direct kan ? :) senyum chikit ;) hmm . then , ade lah yang nak sangat menunggu semate-2 nak couple dengan zaty . haihh . camne hah nak cakap . Zaty takut kalau zaty sakitkan hati dorang tuh jew . then , mule lah nak mengungkit kan ~ woooahh . big clap for you . >.<'' hmm , sorry lah 4 sape yang terase tuh . . ta terniat pown nak story bout this . tapi hati niyh sakit sangat-2 bile ade orang dah buad macam tuh kan ~ sabar je --' 

P/s : ade kawan saya tgh tunggu nak couple dengan saya , dye cakap dye sayang saya . tapi saya dapat tahu dye sayang dekat orang lain . lelaki ~ biase lah kan  ?  smile-2 :))