Stories
Profile
Mates
♥Zaty's Story♥

The Maker

A Cute Girl Made This
Copyright ♥Zaty's Story♥© 21 December 2012
Best view in Google Chrome
.



Reunion !!

Thursday, 15 March 2012 | 20:14 | 5 Love(s) ♥




hey hey hey ! Korang pe khabar ? sehat ? alhamdulillah . korang da makan ? ihik ~ okeoke . 14hb Mac ari tuh kelas 3 Teknik 1 batch 2011 buad reunion , dekat MarryBrown Batang Kali ^^ Aiman Faiz yang rancang semua niyh . Alhamdulillah bejalan dengan lancar :) kitorang happy-2 jew time tuh . yew lahh . masing-2 dapat jumpe kawan yang da masuk asrama :) Yang datang pown boleh tahan laa . untung MB hari tuh , muehehehe ;)

Kitorang set time pukul 11 pagi . Then zaty kuar rumah pukul 11.05 . biase lah , janji melayu kan ? ;) zaty pergi sane jalan kaki saje ^^ sebab dekat sangat , exercise la sikit kan :P then sampai-sampai , Alia and Adelah aje yang ade . Heh ~ mane yang lain ? Oke , dorang ta sampai lagi --' then tunggu lah sampai semua ade . pukul 12 cam tuh la baru nak gabung meje , amik tempat masing-2 , borak-2 ngn kawan yang da lame ta jumpe . And last , order lah makanan :)

Kitorang sume menu same jew ~ makan burger . Iloike <3 biase lah kalau makan burger mestilah comot kan ~ 
so , ade la yang cover-2 , termasuklah saye ! haha XD standart lah kan ? :) ade jugak yang amik pic mase tengah makan ~ macam ape dah -_-'' lepas makan , borak lagi ~ amik gambar , bising2 dekat permainan budak-2 tuh . haduii ~ macam budak ta matang jew ^^V hehe ~ anyway , memang best lah dapat jumpe kawan yang da lame ta jumpe ^^ walaupun baru 3 bulan .. dah rindu ^^, boys yang datang , 13 orang je . girls pulak 10 orang ~ total , 23 ^^, ni pown rmai yang ta dapat datang , sokeyh-2 . chill :D

the supermen :)

the superwomen :)

macam budak-2 rite ? --' 

diorang sweet kan ? haha XD
sara and hazim smart ! :)

zaty suke pic niyh ~ maaf , saye tiade dalam gambar .
:)

finally !
okeyh ~ thanks kepada yang hadir :)



P/s : cuti tinggal lagi 3 hari , cepatnyer masa berlalu .. homework ta siap lagi . ade sesiape volunteer nak buadkan ? nanti saya bagi upah . haha .. joke-2 XD