Stories
Profile
Mates
♥Zaty's Story♥

The Maker

A Cute Girl Made This
Copyright ♥Zaty's Story♥© 21 December 2012
Best view in Google Chrome
.



ungkit ! ungkit !

Sunday, 11 March 2012 | 12:21 | 3 Love(s) ♥




post ni credit untuk kawan zaty ... dulu kitorang rapat sangat-2 ... first meet mase form 2 (2010). mase tuh , zaty tak kenal dye lagi .... zaty kenal dye pown melalui kawan dye .... pastu kite kenal-2 kat fb , then tukar-2 num fon ,,, dari situ kite rapat kan ? then , tahun yg same , kite jumpe lagi ... dekat 1 sekolah niyh , kite same-2 ade kem kan time tuh ... mase zaty tengah pasang khemah dengan kawan zaty ,, tibe-2 zaty nampak dye . dye pandang jew .... happy + excited nyer zaty time tuh ... seriously ....pastu kite 1 group ... kfine !! time tu rase macam ahh bestnyer dye same group dengan zaty ! huh... then ade mase tuh dye senyum  , ahh . cairnyer ~  sweet sangat ,,, pastu dye suruh zaty smile ! zaty tawu dye perli zaty .... oke . miss that time !!

then sampai form 3 (2011) kite kawan , kite meet lagi sekali ~ ahh comelnyer dye time tuh . ! kite dulu selalu texting kan ?? dye manje , sweet sangat .... dulu zaty harap sangat kat screen hp , kuar name dye ! yewlahh , dye dok asrama ... susah sangat nak texting ... lagi-2 time nak exam PMR dulu kan ?? okeyh . zaty ngaku , zaty da mule suke kat dye ... dye pown cakap dye suke kat zaty .... tapi kite ta couple kan ?! hee ~ ;)

mule-2 kite panggil gelaran name jew ... then dye nak tukar panggilan , i you .. mule-2 memang kekok nak panggil sebab kite biase panggil name jew :) lame-2 zaty da biase .... tapi tuh dulu lahh .... sekarang tak lagi ~ sekarang dye dah sombong ... akhir tahun lepas dye nak pinjam barang zaty .... time tuh zaty rase , ahh betul ke dye nak pinjam barang aq macam ta percaye . hmmm . . bile dah dapat result PMR , dye da berubah .... dye makin sombong .... tawu lah pandai kan ~ straight A's .... hmm , sokeyh-2 .... bile zaty on fb , , mesti nak stalk fb dye .... ergghh ! why ? hmm . :( 

okeyh , i will trying to forget you !
forever n ever !
please . :')