Stories
Profile
Mates
♥Zaty's Story♥

The Maker

A Cute Girl Made This
Copyright ♥Zaty's Story♥© 21 December 2012
Best view in Google Chrome
.



hari anugerah kualiti 2012

Saturday, 21 April 2012 | 18:26 | 6 Love(s) ♥


TWITTER , FACEBOOK


heyyy :) akhirnya dapat jugak online . ingat dah tak boleh nak online sebab abah tak bawak balik laptop . abah dah tak bagi guna sebab kitorang dah malas nak buad keje , asyik menghadap fb je manjang . haha xD

hee ~ okay sabtu 21.04.2012 , maknanye pagi tadi lah ada hari anugerah cemerlang and zaty pergi sebab ambil untuk pmr . lagi pun hari ni memang sekolah pun , sebab ganti hari raya haji kalau tak silap . huu ~ sangat happy dan berbangga lah sebab dah 3 tahun asyik amik je . yg first mase form 1 , second form 2 , and tahun ni untuk form 3 , alhamdulillah . but tahun ni zaty rasa macam tahun last je amik hadiah kat atas pentas . yelah , kite sedar diri kite niyh :') tak pandai macam awak untuk amik hadiah for spm nanti . but , i will try the best . insyaAllah :)

okay tadi pukul 7.05 dah sampai kat sekolah , then masuk pintu pagar sekolah , tengok ada 2 orang budak ni , syazwan and aaron aziz , ( act tak ingat nama dye sape . tapi muka dye macam aaron aziz :P ) jaga pagar depan , disebabkan hari ni confirm busy dengan parents2 yg datang , so diorang lah kena suruh uruskan sume parking2  :) act taktau pun tugas diorang macam mana . lek sudaaa haha xD

pastu sebelum perhimpunan , tapi kejap je pun beratur tu , zaty and the geng , bukan ZEDHA NATWA . pagi tadi tak jumpe diorang pun T.T rindu diorang sangat-2 . tapi dayah ada lah . :) borak-2 dengan dye . <3 


 LOVE YOU MUAAH MUAHH DAYAH :D
>dye yg kiri , zaty yg kanan< :)

ZULFA , SYUD , ADELAH

NINA , ADLAH , ALIA , AIN , SYUD


ZATY AND AIN 
she's my scandle :D
serius zaty nampak giler2 debab and gemok !

FITRI , ZATY , SYUD

MYRA , DIYANA , AIN

then lepas amik hadiah (sijil and duit) duduk sat sembang2 sampai majlis selesai . paztu balik kelas . . balik kelas pun bukan ada cikgu , so duduk gosip2 , buad homework yg cikgu bagi , bace komik . and menyesal tak bawak hp . kalau tak boleh texting takde lah duduk tak buad ape . 

hehe , pastu tadi khairul ada bagi surat daripada safuan . wan bagi dekat khairul sebab dye tak pergi . kitorang tukar-2 nametag ! heeee ~ 

ni haaaa :D
k tade keje :)
bubyeee ~
assalamualaikum :))