Stories
Profile
Mates
♥Zaty's Story♥

The Maker

A Cute Girl Made This
Copyright ♥Zaty's Story♥© 21 December 2012
Best view in Google Chrome
.



just smiling :D

Wednesday, 4 April 2012 | 21:02 | 2 Love(s) ♥



hey . erm , tatau lah nak cerita ape . :/ tapi tetap nak update blog . . huhu  . dah seminggu kot ta update . eh , macam ada je yang kesah ;') sokayh2 :) heee ~ hari ini (4.4.2012) bersamaan dengan hari rabu ahh merepek dah ni --' hmm , hari sekolah macam biasa je . . scandle zaty yg first ( ummi ) touching dengan zaty . Then , scandle zaty yang kedua ( Ain ) pulak cemburu sebab zaty rapat dengan orang lain . haihh scandle-2 ku sekalian ~ haha xD k kitorang just gurau-2 k . bukan lesbian . okay !

petang tadi ada koko , tapi zaty ta pergi pun . sebab ada orentasi pengawas . zaty belum jadi pengawas betul2 lagi . just percubaan . heee ~ macam layak je . haha xD best lah tadi . ada aktiviti , dekat bilik tayangan ... zaty same group dengan puteri zarina , yap , farhan , putri nasuha and abie . yeahh , diorang the best ~ diorang happening ~~ haha . like it ~ <3

jumaat , sabtu ahad ni zaty menghilang lagi . bukan menghilang pergi mana pun , just pergi kem dekat kalumpang . hoho . i hope this time can be meaningful camp . i hope :) so maybe zaty tak on9 , hmm , -,-

Ehh , thanks yeah follow blog zaty . ta sangka dah mencecah 143 . huhu . . nanti zaty follow balik okay ^^, jangan lupa tinggal jejak . nanti senang sikit :) thank you :*