Stories
Profile
Mates
♥Zaty's Story♥

The Maker

A Cute Girl Made This
Copyright ♥Zaty's Story♥© 21 December 2012
Best view in Google Chrome
.



three in one ^^

Sunday, 15 April 2012 | 21:02 | 2 Love(s) ♥



heyy . dah lama tak update blog . . act memang busy and malas . hoho  . okay , minggu lepas 6-9 april school zaty pergi kem dekat pusat latihan pertanian kalumpang . best ? haaa boleh laa . hehe ;) zaty and u m m i je girls smk syed mashor yang form 4 and kitorang amik lencana kemahiran . haaa ~ tanak ahh cerita dalam ni . malas-malas . 

 
yeaahh ini zaty dengan hourglass tripod .
ada orang tu ajar zaty ikat lidi tuh.
happy gilerr !! :D

okay tutup cerita about kem , then jumaat hari tuh , 13 april 2012 , ( z a t y , s y u h a d a , z a t u l and a i n ) pergi marrybrown . first time kitorang keluar sama-2 . haha xD kitorang borak-2 , gelak-2 . then syud bawak laptop . hoo ~ on9 lah jawabnye :D dah lepak-2 , hujan pulak --' so kena lah tunggu hujan reda sikit . syud balik dengan ayah ain , zatul balik rumah zaty . zatul lepak2 kejap kat rumah zaty . . then dye balik , heee ~ 


dari kiri , ain , me , syud , zatul .
love them so so so muchh !!

okay tutup balik cerita outing . ni nak cerita pasal ummi ! tadi chatting dengan dye , then dye cakap dye tgh update blog ! zaty pun bukak lahh tup tup keluar ini . haha . sayang awak sangat-2 lah ummi rachael :D terharu giler ouh . <3 <3 


sayangsss awok gilerr arh mamiey <3