Stories
Profile
Mates
♥Zaty's Story♥

The Maker

A Cute Girl Made This
Copyright ♥Zaty's Story♥© 21 December 2012
Best view in Google Chrome
.



goodbye :)

Saturday, 5 May 2012 | 19:22 | 6 Love(s) ♥




TWITTER

hey :)  zaty nak mintak maaf sangat-2 dekat kak ieyra sebab zaty dah tukar blogskin ni . yelah sebelum ni zaty guna blogskin yg kak ieyra yang edit . ni zaty tukar sebab ni zaty edit sendiri . 
okay mula-2 pening juga lah sebab taktahu nak edit yang mana satu . tapi puas hati lah dapat edit sendiri . heee ~ anyway , sorry yer akak :')

okay sekarang dah deactive fb , lepas exam mid year baru on balik okay sayang :) ramai juga rupanya yang perasan zaty dah deactive fb . hehe okay terharu :'> alasannya sebab saja je nak deactive . hewhew . anyway geng-2 dekat fb tuh (kalau baca ni) take care yer korang . jangan rindu zaty ! haha xD 

exam mid year start 8 mei ni , lagi 3 hari . study pun macam tak study je . banyak nak kena catch up balik . okay memang takut lah kan sebab ni exam yang kedua untuk zaty tahun ni. format spm -.-' lagi lah . err ~ 

okay , maybe 3 weeks ni busy je manjang . biasa lah , study last minit . huahua . nak nangis :'(
hmm , apa-2 hal nanti zaty update lagi okay . #macam ada yang kesah . haha . bubyee :)