Stories
Profile
Mates
♥Zaty's Story♥

The Maker

A Cute Girl Made This
Copyright ♥Zaty's Story♥© 21 December 2012
Best view in Google Chrome
.



typing with big smile :)

Saturday, 19 May 2012 | 22:21 | 7 Love(s) ♥



hey salam buat semua :) anda sihat ? kalau sihat baguslah . hehe okay saja je buat intro macam tu *tak ada orang kesah pun* okay saya tahu , terima kasih ...

'typing with big smile' ? apa tu ?? hee takda , saja je buat title macam tu ~ sebab blog zaty berubah lagi . haha xD okay saya suka saya suka <3 awak tak suka , awak punya pasal . okay jangan marah, joke only . aik , boleh pulak online, selalunya tak online ? malam ni gila-gila punya boring . dari petang tadi edit picture . picture sape ? hehe , picture ummi and ika . nanti lepas exam zaty upload okay gambar tuh :) korang just sabar je kayh ? :D

hmm , exam tinggal lagi seminggu . seriously tak sabar nak cuti !!! err ~ serius tension exam kali ni . banyak gila lah yang tak boleh jawab :/ mesti result mid term ni jatuh . ohhh tidaaaaakk ! :( 

okaylah , nothing to say . minggu depan update lagi okay :) terima kasih sebab sudi baca .byeeee :D

mood : nak ikut pergi jambori belia dekat putrajaya !! tapi cikgu hantar form six je . ksedih :'(