Stories
Profile
Mates
♥Zaty's Story♥

The Maker

A Cute Girl Made This
Copyright ♥Zaty's Story♥© 21 December 2012
Best view in Google Chrome
.



Family Outing

Saturday, 30 June 2012 | 20:17 | 0 Love(s) ♥



hey reader(s) . :) today zaty nak story about family outing . actually daripada hari tu lagi my dad dah bagitahu yang hari ni (sabtu) nak pergi main bowling ! yeahh . excited memang tak terkira lah kan . honestly sebelum ni tak pernah lagi main bowling . pegang bola bowling pun tak pernah kot . masa kecik dulu pernah jugak pergi tempat bowling , tapi time kecik lagi . tak reti main pun lagi . hee ~ okay let me story ^^ *tak nak baca boleh jalan :)

actually my dad ada lawan bowling dengan kawan-kawan office dia . dekat Bukit Beruntung . so zaty main dengan adik-adik zaty je . err ~ kebanyakannya masuk longkang . haha biasalah tu kan . main 3 game . menang sekali je . adik num 2 sekali , adik num 3 sekali . memang adil lah kan ? tiga-tiga game salah sorang menang . hee ~ :D memang tadi main tak puas ! errgh . nak main lagi . tapi abah cakap lain kali pulak . lagi pun kedai yang dekat dengan rumah ni nak siap dah . ada pusat bowling . ouhh cepat-cepat lah bukak . huhu >.<  btw , ikhwan , my classmate pun ada . dia follow mak dia . and dia pun ikut competition tu . untung laa ~ -,-

tempat bowling tu ^^

adik yang selalu buat aq 'hangin' haiihh
Left-Aiman , Right-Ahmad

err ~ budak ni sometimes suka sakitkan hati aq -,-''

my mom ^^

disaat my dad tengah mem'bowling' hahaha xD

-THE END-