Stories
Profile
Mates
♥Zaty's Story♥

The Maker

A Cute Girl Made This
Copyright ♥Zaty's Story♥© 21 December 2012
Best view in Google Chrome
.




Friday, 8 June 2012 | 21:37 | 0 Love(s) ♥



Hai :) fuhh fuhh . *buang habuk .dah berhabuk dah blog zaty ni . dah lama tak update . err ~ nak kata busy tuh tak ada la . tapi just 'malas' . hekkk ~ okay school haliday is over . tinggal 2 hari lagi je . haduii --' homework ? tak usik pun . cikgu julaila suruh tolong dia buat jadual pengawas pun tak buat-buat lagi . bila lah nak mula . i don't know . ahh tolong ~ -.-

cuti ni habis macam tu aja dengan membuang masa . online , baca novel , tengok tv . dan macam-macam lagi . tapi ada jugak pergi tusyen okay . . hehe ;)

***********

actually zaty nak story pasal hari ni . petang tadi kan , kan , zaty keluar dengan pakwee . ehhh no ~ mana ada pakwe :'> dengan kak mira sayang <3 auw auw rindu dia sangat-2 :D dah la dia jarang balik sini . dia school teknik kajang . and duduk dengan nenek dia dekat kajang . so memang jarang la dia balik sini .

ni pun dia balik kejap je . esok dia dah gerak pergi kajang . hmmm :/ bila lah boleh jumpa lagi . petang tadi pukul 5.30 dia datang rumah , nak pergi cycling sama-sama <3 haha . 

masa dah separuh kita orang jalan-jalan , tiba-tiba je tayar meletup . ahh spoil . dah la basikal adik punya . *malas nak naik basikal sendiri . nanti teringat dekat someone . hewhew ;) okay entah macam mana lah en boleh meletup pulak tayar tu . buat suspen je . kak mira cakap terlebih angin . tak tahu lah --' so balik lah semula ke rumah untuk tukar basikal . kena jugak la naik basikal sendiri .balik rumah tu tiba-2 jihah tengah usya . ahh memang tak boleh lari lah . err ~ so terpaksa jugak cakap kat dia . ingat nak mengelak tapi tak boleh --'
time tu kak mira tunggu dekat taman . kesian dia kena tunggu lagi  .

lepas tu round lah 1 taman tamu hill tu . dah pusing sampai dah tak tahu nak pusing mana lagi . ikut dan je mana nak jalan . zaty  suruh kak mira jalan dulu , tapi dia pun suruh zaty jalan dulu . macam mana lah tu . haiih --' tak pe , bukan selalu boleh jumpe .  kan kak mira ? :D

time jalan-jalan tu terserempak pulak dengan hadri . dia naik kereta . haha xD okay memang tak boleh bela langsung --'
then dah puas pusing-pusing *walaupun tak rasa puas !! , kena balik , sebab dah nak senja . dalam pukul 7 kot balik . yeke ? tapi hampir-hampir lah :P walaupun last tempat kita orang jalan-jalan tu dekat dengan rumah kak mira , tapi dia nak jugak hantar zaty balik . heee ~ kesian kat akak . ni yang sayang ni ;)

kak mira tak hantar sampai depan rumah , dia just hantar sampai simpang je . then dia bagi something . dia suruh bukak dekat rumah . hee ~ dah sampai dekat rumah , zaty bukak laa . dia bagi jam ! sukeeee <3 cantik sangat :) then dia mesej , tanya dah bukak ke belum . hee ~ thanks taww akak bagi jam tu . err ~ tapi kenapa akak bagi ? birthday lambat lagi --' anyway thanks :) suke sangat sangat sangat !!

Amira Syazwani 
:)

ni jam yang kak mira kasi :)
terima kasih .

penuduhan yang bukan-bukan .
sabar je lahh --'