Stories
Profile
Mates
♥Zaty's Story♥

The Maker

A Cute Girl Made This
Copyright ♥Zaty's Story♥© 21 December 2012
Best view in Google Chrome
.



HappyBirthdayToMe xD

Tuesday, 19 June 2012 | 19:56 | 0 Love(s) ♥



**********

*********

**********

**********

**********

**********

zaty nak ucapkan berbanyak-banyak terima kasih kepada mereka yang telah mengucapkan 'happy birthday' kepada saya tak kira di dalam facebook mahupun telefon bimbit . 

perghh bapak ah skema ayat tu . hahaha xD sekali sekala . okay2 . thanks again :) thanks jugak yang bagi hadiah tu eyh eyh <3 hee ~ dah 16 . mudaaa suda ;) 

okay yang ni thanks to rohima , alya farzana , furqan and oJan for this picture . ahhh terharu giler-2 lah korang :D sebelum ni tak pernah pun ada orang buat macam ni . huhu . k kesah ~ hee ~ thank you banyak-2 :)