Stories
Profile
Mates
♥Zaty's Story♥

The Maker

A Cute Girl Made This
Copyright ♥Zaty's Story♥© 21 December 2012
Best view in Google Chrome
.



HACK ?

Friday, 3 August 2012 | 22:00 | 2 Love(s) ♥


korang pernah kena hack ? bukan hacks yang 'hanya aku cinta kau seorang' tuhh . tadi on fb , then tengah syok komen-komen and walling , tetiba ada link muncul . setahu zaty , zaty takde lah pulak click apa-apa link . hmm sakit hati betul lahh ! baru tahu macam mana rasanya kena hack ! huaaa nak menjerit . jiran zaty , imanina tuh kena hack sampai hilang terus fb dia . ! tanak lah jadi macam tuh :'( hmmm

 link dalam kotak tuu

hmm tak pasal-pasal malam ni moody ! err , mesti korang cakap , alahh benda kecik je pun , tapi bagi zaty , benda ni benda besar tahu ! takpe-takpe , maybe akan hilang juga nanti . hope macam tu lah . huhu