Stories
Profile
Mates
♥Zaty's Story♥

The Maker

A Cute Girl Made This
Copyright ♥Zaty's Story♥© 21 December 2012
Best view in Google Chrome
.



JUMAAT / SABTU

Saturday, 11 August 2012 | 21:17 | 2 Love(s) ♥

Greeting Text
Hey reader. how are you ? ada baik tak ini hari ? hehe baguslah kalau okay ;) err kenapa tittle post 'jumaat / sabtu' ? act zaty pun tak tahu kenapa. haha okay just read , kalau tak berminat boleh close tab.

hari jumaat tu datang sekolah macam biasa . tapi agak lewat lah jugak . di sebabkan zaty memakai baju biru , kena lah cepat sikit masuk sekolah . so berkejar lah pergi dewan . then nampak tikah , pergi dekat dia , ajak pergi depan balik . sebab jaga gate . so sapa yang lewat tu , memang akan di ambil nama oleh kami ! :P
kita orang jaga bertiga je sebab si ummi ni tak datang . ngade-ngade ! :P

cikgu kesayangan zaty pun , eceyh *kesayangan* tak turun tengok kita orang . selalunya ada je dengan kita orang . hehe tetiba rindu kat cikgu yang agak miang tuh . xD blablabla dah time up and masuk kelas . belajar lah macam biasa walaupun hari tu badan zaty tak berapa nak sihat . perut lah ni , meragam pulak dia . sakit tawu ! so jiran-jiran yang duduk bersebelahan dengan zaty kena lah tahan dengan perangai ngade-ngade zaty ni . kesian korang . ;D

time rehat ikut syud pergi perpustakaan sebab dia ada kerja nak buat . daripada duduk sorang-sorang dekat meja dalam kelas tu , baik ikut syud . hoho then dah habis apa semua , masuk kelas and belajar ! -_- time sivik ada masa nak buat hal sendiri . so kerja yang selalu zaty buat ialah letak kepala atas meja . tiba-tiba ada  satu makhluk Allah ni singgah menjengok zaty yang tengah berangan sampai tah kemana .

nak tahu apa benda tu ? labah-labah . omg dah la zaty geli . nasib baik tak menjerit kuat-kuat . kalau tak dapat malu je -,- tak tahu la dari mana benda tu datang . tiba-tiba ada atas meja . terkejut i tahu . teruk betul , lain kali bagi lah salam ke apa ke -,- tak pasal-pasal zaty dah buat orang sebelah zaty terkejut sama . kesian uppa kena peluk >.< heee tak sengaja tak pe :P

*****************************************************

okay cerita pasal hari ni pulak , hari sabtu . hari yang sangat-sangatlah bosan ! haishh . handfon pun off hari ni , takda mood nak texting or onthefone . hehe maaf-maaf . pagi online , edit blog apa semua . thanks to ummi coz editkan blog zaty sampai semua jadi biru . hehehe nak pupuk balik minat kepada colour biru ni . orang semua cakap zaty minat pink >.< sebab semua barang colour pink ! mana ada okay . i tak macam tu.

tengah hari baru buat kerja rumah . then dah siap apa semua , berkurung dalam bilik . kemas-kemas bilik yang macam 'kapal pecah' my mom said like that --' tapi memey pong . haha please jangan bayangkan .
dah siap duduk dekat meja study . ingat nak buat nota bio yang dah lama tergendala disebabkan rasa malas yang menebal dalam diri . eceyh ayat *.* tapi tak buat pun , bukak buku --> belek-belek--> tutup buku-->letak kepala atas meja-->tido . haha sakit pinggang tido dekat meja . ingat nak lelap kejap je . tapi ni , haaa tak yah cite .

dalam pukul 5 macam tuh , onthephone dengan ummi . macam biasa , kalau tak bergosip memang tak sah ! hehe ;) tapi gosip perkara baik #eehh ada ke ? -,- haha lantak .

agak-agak dia rindu aku tak ? :/

okay akhir kata , selamat tinggal and terima kasih sudi baca :)