Stories
Profile
Mates
♥Zaty's Story♥

The Maker

A Cute Girl Made This
Copyright ♥Zaty's Story♥© 21 December 2012
Best view in Google Chrome
.



Selamat Hari Raya ! :D

Saturday, 18 August 2012 | 18:15 | 0 Love(s) ♥

Greeting Text

hai semua . esok dah nak raya . macam tak percaya je . cepat je masa berlalu . raya macam baru semalam puasa . aisehh menipu dosa -,- tahun ni beraya dekat sini je . tak balik kampung , act tahun ni belah abah semua beraya dekat kedah . rumah ayah long . nak ikut jugak . sebab tahun ni semua kumpul sekali . haaa sedih ! family zaty je tak balik . hmmm :(

okay dah stop mengada-ngada ! serious ohh tak semangat nak raya esok . macam tak ada apa-apa je esok . haihh apa sebab ea ? i don't know . lalalala ~ bosan bosan bosan . my mamiey dah balik kampung dia . susah dah nak on call . hehe act rindu nak dengar dia membebel , melalut tak tentu pasal .

err okay tamau cerita panjang-panjang . 
di kesempatan ni , zaty nak ucapkan 
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
maaf zahir dan batin .
maafkan zaty jika ada salah dan silap .
kalau tahu rumah zaty , dialu-alukan datang ke rumah .
sekian terima kasih :)

ramadan bakal beransur pergi ,
syawal menjelma di aidilfitri ,
seikhlas hati menyusun jari ,
memohon dimaaf kekhilafan diri ,
Salam Aidilfitri , Maaf Zahir Dan Batin .