Stories
Profile
Mates
♥Zaty's Story♥

The Maker

A Cute Girl Made This
Copyright ♥Zaty's Story♥© 21 December 2012
Best view in Google Chrome
.




Saturday, 29 September 2012 | 11:10 | 0 Love(s) ♥

Greeting Text

akhirnya cuti jugak ! wa dah lama tunggu nak cuti *macam minggu lepas tak dapat cuti je heh . okay 2minggu lagi nak exam . wa stress + tension . banyak nak kena cover balik . wa taknak la setiap exam je ada failed . huh susah k . SUSSAH ! bm , bi , math , agama , sejarah , tassawur , addmath , bio , cemist , fizik . 10 subjek . nak score A ? huu tak yakin . setakat 'lulus' tu pun dah bersyukur sangat-sangat . form4 bagi wa tahun yang banyak main-main , merayau . alaaa sebelum ni pun sama juga , tak banyak beza pun . tinggal seminggu je nak study semua . banyak nyaaaaaa :(



nak dekat sebulan exam je :O hooo sabar je lah , tekanan perasaan je yang wa dapat xD haha next year SPM . pray for me :')