Stories
Profile
Mates
♥Zaty's Story♥

The Maker

A Cute Girl Made This
Copyright ♥Zaty's Story♥© 21 December 2012
Best view in Google Chrome
.



Final exam

Sunday, 7 October 2012 | 16:54 | 2 Love(s) ♥

Greeting Text

hai kamu ... petang ni bosan sangat-sangat . haiihh nak study malas . nak texting pulak tak tahu dengan siapa . malas nak mengacau mereka-mereka . esok sepatutnya cuti . tapi kena datang . malasnya .___. hmm kena datang sekolah , dengar cikgu-cikgu mesyuarat . erkk perlu ke pergi . cikgu lah ni , memandai je suruh pergi . esok dengan ummi je . hope dia datang lah . kalau tak , i sembelih you ummi ! buat sup bagi cikgu tu makan . haha kejam O.o

selasa depan batch97 exam pmr . whoaa . goodluck everyone . aspecially for my sis , jihah and my cousin , alin . do the best . i will pray for you all .
bagi form-form lain pun ada exam jugak kan . goodluck yeahh .
 aku ambil 10 subjek . haiihh acano nak score ni .

bahasa melayu

bahasa inggeris

mathematics

agama islam

sejarah

biologi

kimia

fizik

addition mathematics

tasawwur islam

haihh banyaknya kena study . tahun depan nak spm . tahun ni banyak main-main . bila nak berubah pun tak tahu lah . apa-apa pun GOOD LUCKK ! :)
for all my friends and my classmates 4sc1 .