Stories
Profile
Mates
♥Zaty's Story♥

The Maker

A Cute Girl Made This
Copyright ♥Zaty's Story♥© 21 December 2012
Best view in Google Chrome
.



Jamuan Akhir Tahun 4 Science 1

Sunday, 4 November 2012 | 11:50 | 2 Love(s) ♥

Greeting Text


 Izzahtul , Syuhada , Wei Ying , Zaty (me)
 Atikah , Farahin . Dorang cantik ! :D
Izzahtul , Zulfa , Syuhada . My besties in class :)
 Syafikah , Aisyah , Nina 
 Puteri Zarina , Fahira , Adila

 Jejaka 4 science 1
 Mary , Adila , Wei Ying , Fitri , Fahira
The girls ~
 Gadis Ayu . Myra , Diyana ^^

 Atikah , Nabila
Teman merayap . Ain , Me , Nina , Iman :D

 Me , Izzahtul , Syuhada .
Diorang minah Jepun -,-
 Yap Yi Feng dikelilingi gadis-gadis ~




Jamuan ni buat hari Jumaat , 2 November 2012 , dekat makmal . Nak buat dekat kelas tak boleh sebab Form 6 nak guna untuk STPM tak lama lagi . Ni pun lambat update sebab tunggu gambar tak dapat-dapat . Anyway best sangat time ni , kita enjoy-enjoy . walaupun kene tunggu lama KFC nak sampai . Iqbal tak ada  sebab dia melancong , kalau dia ada , mesti dia plan macam-macam . tapi takpe , ni pun dah cukup :)

Tahun depan pun mesti dengan diorang lagi . tak ada siapa yang akan keluar dari kelas 4 science 1 . Best sangat kelas tahun ni , macam-macam ragam ada . Minggu depan sekolah , so boleh jumpa lagi :)

picture from :-

~ we will be friends . as long as stars twinkle in the sky ,
as long as angles are there up high ,
till oceans run dry and 
till the day I die ~