Stories
Profile
Mates
♥Zaty's Story♥

The Maker

A Cute Girl Made This
Copyright ♥Zaty's Story♥© 21 December 2012
Best view in Google Chrome
.



Alif Hamzi

Monday, 6 August 2012 | 00:21 | 4 Love(s) ♥

Greeting Text
 
♥ Muhammad Alif Hamzi Bin Mohd Asri  

kita mula kenal di mukabuku. time tuh zaty yang add alep. time zaty add alep tu , takda rasa apa-apa pun . just saje nak tambah kenalan. tup-tup 19 mei alep tegur zaty. tapi dekat inbox lahh . errgh teringat balik. mula-mula panggil i-you. sungguh tak boleh belllaaahh ! haha tapi sekejap je. last-last panggil nama jugak. Zaty-Alep. kita kenal 19 mei sampai lah hari ni. hope kita 'kawan' sampai bila-bila okay alep? :) kgood !
err actually zaty saja nak update pasal dia, or lebih kepada kami berdua. kenapa lain macam je bunyi ni, aduusshh -,- okay sambung, tak lama kenal-kenal dekat fb, dia minta number. zaty pun bagi je lah. kenapa zaty bagi ? tolong jangan tanya -_- alep ni scouters jugak, bukan sebab dia scouters zaty bagi num okay ! 


k lupa nak kenalkan dia, nama dia dah memang terpampang kat atas tu, heee stay bangi, sekolah smk bandar baru bangi. yup! kita orang agak jauh tapi benda tuh tak menjadi halangan kita orang untuk berkawan kan alep? haha 


okay ni saat-saat perkenalan , aiseehh xD hari tu pernah kita orang gaduh pasal tarikh kenal. dia cakap 19 , zaty cakap 21. haaa time tuh dia nak menang kan? ambikk lah. ni hah zaty bagi bukti ! haha okay tutup pasal ni.

oneday tu kita orang ada texting, macam biasa lah ayat... tanya 'tengah buat apa'.. then masing-masing tengah tengok tv and cerita yang sama. -dua hati satu jiwa- tiba-tiba alep tanya 'kita ni tanak jadi dua hati satu jiwa ke?' punca dari cerita tuh lah, alep luahkan perasaan dia kat zaty. OMG !! err memang time tuh dua2 ada feel yang sama. sshhh. diam-diam sudah. hehe gataigatai~ tapi kita orang tak couple pun okay! rapat tapi bukan couple. tak apa, kita orang lebih selesa macam ni :)

then bulan mei, ada jambori pengakap. ni haaa zaty pernah story dulu. alep pergi. mula-mula zaty tak pergi. sebab balik kampung. then last minit, parents bagi pergi! tapi kena ada member, so ummi lah penemannya.
zaty first meet dengan alep dekat sana. ingat lagi malam tu alep tegur, tapi alep main tegur je kan? :P tak tahu zaty yang mana --, betui dakk ? ehh kita sama-sama orang kelantan. padahal kampung je dekat kelantan. 

kita selalu onthephone. errkk selalu ke? haha okay kadang kadang. kita skype tengah-tengah malam... kita speaking loghat kelantan. haha comel jew alep tahu ! alep kuat jealous -,- ye kuat sangat sangat sampai tak boleh nak dibendung ! pantang orang dengan laki, mesti jealous. betul tak alep? heeeee~ :) sokay sokay orang tahu maksud tuh.

lepas raya kita orang ingat nak meet lagi sekali. weeeeeeeeee :D tahun ni zaty tak balik ! raya pertama mak kerja. soooosad ! nakbaliknakbalik ! kat sini tak ada sapa-sapa. huh -,- alep balik kampung, kalau zaty balik mesti boleh meet kat sane . heeeee ~ rasa macam boleh imaging je macam mana.

p/s to alep : alep alep , dah baca semua ni kan ? ehem padahal ada ayat alep dalam ni  :D zaty harap kita macam ni sampai bila-bila taw ?! jangan sesekali lupa kat zaty , kalau lupa jugakk . makan kaki ! nak ? kang tak pasal-pasal tido hospital xD okayokay . hope hubungan kawan kita ni berkekalan sampai bilabila. selagi ada kesetiaan , kepercayaan dan kasih sayang , eceyh xD anyway, zaty sayang hubungan kita ni :)



sekian terima kasih dan selamat malam.

Your Love,
Zaty